OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Mobilt pass- og ID-kontor

19.-20. januar og 30.-31. mars 2023 er mobilt passkontor tilbake i Askvoll.

Møte i kommunestyret 01.12.2022

Det blir møte i kommunestyret og komiteane torsdag 01.12.2022 i Storstova

SySIKT søkjer etter nye medarbeidarar

IKT-samarbeidet vårt SySIKT søkjer etter to ny IKT-medarbeidar i 100 % stilling.

Praktisk brannøving på Askvoll rådhus 6.12.2022

Tysdag 6. desember blir det brannøving for tilsette på Askvoll rådhus klokka 09-15.

Martin Kolberg - Askvoll bibliotek

Kom og høyr Martin Kolberg i samtale med Per Arne Tveit fredag 2. desember kl. 19.00 på Askvoll bibliotek (Bankbygget).

Har du lyst til å vere besøksheim, fritidskontakt eller tilsynsførar for HAFS barnevernteneste?

HAFS barnevernteneste  søker folk frå Askvoll kommune til å ta på seg oppdrag for barnevernstenesta som besøksheim, fritidskontakt og tilsynsførar.

Bokslepp Sogehefte 2022

Velkomen til bokslepp og salg av den nye sogeheftet for 2022.

Velkomen til Askvoll kommune si nye heimeside!

Vi er glade for å kunne syne fram den nye heimesida for Askvoll kommune.

Skjergardstenesta hentar store gjenstander og eigarlause båtar

Har du eit båtvrak liggande som du ikkje veit korleis du skal bli kvitt? Ta kontakt med Skjergardstenesten i Fjordane Friluftsråd.