OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Handlingsplan for sjølvmordsførebygging

15. desember 2021 vedtok kommunestyret i Askvoll kommune ein handlingsplan for sjølvmordsførebygging. Planen gjeld for perioden 2022 - 2025, og innheld 16 konkrete tiltak for kva Askvoll kommune skal gjere for å førebyggje mot sjølvmord i framtida.

Kort om planen og planarbeidet:

Handlingsplanen vart utarbeidd i eit prosjektarbeid og samarbeid med Fjaler kommune. Tenester og etatar i kommunane, samt andre organisasjonar og institusjonar har gjeve innspel gjennom å delta på innspelseminar og arbeidsmøter. Tiltaka har eit sterkt fokus på å auke kompetansen til å snakke om vanskelege tema, noko som fører til at tiltaka òg vil verke positivt mot personar som er i kriser, og som har vanskar i livet, både med og utan sjølvmordstankar. I planen vert det arbeidet som allereie vert gjort presentert, og til slutt vert det presentert tiltak - både nye, og tiltak som kan utviklast betre.

Handlingsplan:

Askvoll kommune sin handlingsplan for sjølvmordsførebygging kan du sjå ved å klikke på lenka nedanfor.

Handlingsplan for sjølvmordsførebygging (PDF, 2 MB)

 

Til toppen