Vil du jobbe for Fjordkysten friluftsråd?

Fjordkysten friluftsråd søkjer ein prosjektkoordinator og ein ryddekontakt opp mot arbeidet med marin forsøpling, og har sommarjobbar i samband med friluftsskule

Fjordkysten friluftsråd er eit interkommunalt Friluftsråd med Solund, Askvoll, Flora, Bremanger og Vågsøy som medlemskommunar.

Friluftsrådet har søkt og fått prosjektmidlar til Prosjektkoordinator innan marin forsøpling.

Friluftsrådet kan òg ha behov for nokon som kan vere ryddekontakt i kommunane opp mot arbeid med marin forsøpling. I tillegg arrangerer dei friluftsskule for born mellom 9-13 år i Solund, Flora, Bremanger og vil kunne trenge nokre instruktørar der ti skulane som går over 3 dagar.

For spørsmål eller meir informasjon, ta kontakt med dagleg leiar Bjarte Engevik i Fjordkysten friluftsråd - tlf. 99 48 75 00 eller e-post bjarte@friluftsråd.no

Fann du det du leitte etter?