Rydding av marint herrelaust søppel

Bilde marint herrelaust søppel - Klikk for stort bilete

Fjordkysten Friluftsråd har fått tilskot frå Miljødirektoratet til opprydding av marint søppel. Ein del av tilskotet skal gå til organisering av ryddedugnader og registrering av søppel

Logo Fjordkysten Friluftsråd - Klikk for stort bilete

I januar i år vart Fjordkysten Friluftsråd stifta. Friluftsrådet omfattar kommunane Askvoll, Flora og Sound, og skal jobbe med tilrettelegging for friluftsliv i dei tre kommunane.

Ei viktig oppgåve for friluftsrådet er å jobbe med marin forsøpling. I samband med har friluftsrådet søkt om tilskot frå Miljødirektoratet til opprydding av marint herrelaust søppel, og Fjordkysten Friluftsråd har fått løyvd kr. 900 000,- i tilskot. Ein del av desse pengane skal gå til organisering av ryddedugnader og registrering av søppel.

Les meir om ordninga og korleis ditt lag eller din organisasjon kan få tilskot her ⇒ (PDF, 231 kB)

Det er blitt plassert ut konteinarar på Værlandet (Værlandet Fiskereiskap), Bulandet (Bulandet Fiskeindustri), Askvoll (Rådhuset), Atløy (Atløy skule) og Flokenes kai.

Publisert av Jeroen van Gangelen. Ansvarleg Fjordkysten Friluftsråd. Sist endra 24.10.2017 13:37
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leita etter?

Fjordkysten Friluftsråd

Bjarte Engevik - Dagleg leiar