Rydding av marint herrelaust søppel

Bilde marint herrelaust søppel - Klikk for stort bilete

Fjordkysten Friluftsråd har fått tilskot frå Miljødirektoratet til opprydding av marint søppel. Ein del av tilskotet skal gå til organisering av ryddedugnader og registrering av søppel

Logo Fjordkysten Friluftsråd - Klikk for stort bilete

I januar i år vart Fjordkysten Friluftsråd stifta. Friluftsrådet omfattar kommunane Askvoll, Flora og Sound, og skal jobbe med tilrettelegging for friluftsliv i dei tre kommunane.

Ei viktig oppgåve for friluftsrådet er å jobbe med marin forsøpling. I samband med har friluftsrådet søkt om tilskot frå Miljødirektoratet til opprydding av marint herrelaust søppel, og Fjordkysten Friluftsråd har fått løyvd kr. 900 000,- i tilskot. Ein del av desse pengane skal gå til organisering av ryddedugnader og registrering av søppel.

Les meir om ordninga og korleis ditt lag eller din organisasjon kan få tilskot her ⇒ (PDF, 231 kB)

Det er blitt plassert ut konteinarar på Værlandet (Værlandet Fiskereiskap), Bulandet (Bulandet Fiskeindustri), Askvoll (Rådhuset), Atløy (Atløy skule) og Flokenes kai.

Publisert av Jeroen van Gangelen. Sist endra 24.10.2017 13:37
Fann du det du leitte etter?

Fjordkysten Friluftsråd

Bjarte Engevik - Dagleg leiar