Influensavaksine

Det vert vaksinering mot influensa onsdag 27.10.21 i Askvollhallen  mellom 09.30 og 13.00, drop-in.

Du treng ikkje bestille time til vaksinering i Askvoll.
Vi kan ikkje ta imot betaling i idrettshallen.  Dei som ikkje har frikort vil få tilsendt faktura uten gebyr.

Bulandet/Værlandet

Heimetenesta vaksinerer på Bulandsheimen tysdag 26.10. og onsdag 27.10.   Kontakt heimetenesta i Bulandet/Værlandet for timebestilling, tlf. 977 06 801 mellom kl. 11 og 14 på kvardagar innan 14.10.

FHI: Personer i følgende risikogrupper bør ta influensavaksine årlig:

• Beboere i omsorgsboliger og sykehjem

• Alle fra fylte 65 år

• Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester). Gravide i 1. trimester med annen tilleggsrisiko skal også få tilbud om influensavaksine

• Prematurt fødte barn, særlig barn født før uke 32 i svangerskapet, fra 6 måneder til 5 år

• Barn og voksne med:

• kronisk lungesykdom (inkludert astma),

• hjerte- og karsykdom (annet enn velregulert høyt blodtrykk),

• diabetes type 1 og 2

• leversvikt eller nyresvikt

• kronisk nevrologisk sykdom eller skade, spesielt personer med nedsatt lungekapasitet og/eller hostekraft

• nedsatt immunforsvar som følge av sykdom eller behandling av sykdom (f.eks. organtransplanterte, kreft, HIV, reumatoid artritt og andre sykdommer)