Helsestasjon i ny lokale

Opning av ny helsestasjon6 - Klikk for stort bilete

Onsdag 30.08. kunne jordmor og helsesøstre ynskje velkommen til nye lokale.  Torild M. Myklebust, Mona Rørstad, Mona Lind og Ingunn Fonn Reiakvam er glade for å ha fått lyse og fine lokale til brukarane sine.

Opning helsestasjon4 - Klikk for stort bilete Det var mange som var møtt opp til opninga av ny helsesstasjon.

Opning av ny helsestasjon3 - Klikk for stort bilete

Frida Herland  heldt tale og klipte snora for å markere helsestasjonen som opna.  Ho hadde skrive talen sin som eit eventyr, noko som fenga både store og små.

Opning ny helsestasjon - Klikk for stort bilete

Alle fekk kaker og boller.

Ordførar Frida Melvær - Klikk for stort bilete

Ordførar Frida Melvær ynskte til lykke med nye lokale og gav blomar og pengegåve til utsmykking på vegne av kommunen.  Ho håpte at lokala vart fort nedslitne, som ville bety mange born i kommunen.

Opning av ny helsestasjon5 - Klikk for stort bilete

Kommunalsjef, helse- og omsorg, Stein Helle overrekte blomeoppsats og ynskte til lykke med nye lokale.

Helsestasjon har hatt lokala sine i 2. etage på helsehuset.  I eit hus utan heis har tilkomsten vore vanskelig for brukarane.   Det er difor veldig kjekt å få nye lokale på bakkenivå både for brukarar og tilsette.

Fann du det du leitte etter?