OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Brukarundersøking om kommunikasjon med helsestasjon

Askvoll kommune skal om kort tid ta i bruk Digihelsestasjon. Det betyr enkelt sagt at du som innbyggjar kan kommunisere med helsestasjon, skulehelsetjeneste og svangerskapsomsorg digitalt via helsenorge.no.

Med denne løysinga ønskjer vi å oppnå

• auka brukermedverknad
  • gje betre oversikt over timeavtaler
  • auka tilgjengelegheit til tenestene våre

Vi vil gjerne høyre korleis du som brukar av tenestene våre opplever kontakt og kommunikasjon med helsestasjon, skulehelse-  og jordmortjenesta i dag.

Du kan gje tilbakemelding via ei anonym brukarundersøking - (den tar omlag 2 minutt)

Takk for ditt bidrag!